top of page

Personal Training

Wil je van dichtbij begeleid worden door een ervaren trainer die jou die extra push geeft?  Ben je een ondernemer of heb je een high demanding job? Bij ons kan je terecht voor trainingen op maat. 
IMG_6119 (1)_edited_edited.png
Studio
De personal training vindt plaats in onze privéstudio. Een unieke en rustige locatie, voorzien van airconditioning, die je steeds zin geeft om te trainen.

De studio bevindt zich op een steenworp van de E40 en E17, en is zeer makkelijk bereikbaar. Moet je nog ergens heen na je training, dan kan je je opfrissen in een van onze doucheruimtes.

Tarieven

Bij de personal training ligt de focus op het maken van progressie. De workouts worden grondig voorbereid en uitgebreid getrackt. Dit garandeert dat jij sessie na sessie vooruitgaat. 

Een trainingssessie wordt op voorhand ingepland naar onze beschikbaarheid en duurt 60 minuten. Wij bieden ook de mogelijkheid tot 2 op 1 personal training.
4 sessies
€75 per sessie,
betaal in één keer €300
Meer info
2E6459C6-335C-4C9E-AB7C-707F57A6F416_1_102_o.jpeg
Wat kan je verwachten?
Voor personal training worden je individuele noden geanalyseerd, je doel besproken en een gepersonaliseerd plan opgesteld. 

Fitter uitzien en energieker voelen, kracht en spiermassa opbouwen, stressmanagement, werk maken van je mobiliteit, je core versterken voor je job, ergonomische begeleiding. Noem maar op. Alles in functie van jouw doel.
bottom of page