top of page
bart 3.JPG

Bart Van Renterghem

PERSONAL TRAINER AND FOUNDER OF BVR

Ik ben gepassioneerd door fitness, voeding en bijleren. Dit in een poging om sterker, fitter en slimmer te worden. Bij het bereiken van mijn goals heb ik enorm veel geleerd over wat werkt en wat niet. De fitnesswereld hangt dan ook vol met verkeerde concepten en manieren die ongezond, onhaalbaar of niet vol te houden zijn. Het is mijn grootste doel om via onze no-nonsense aanpak duidelijk te maken wat fitness echt inhoudt en wat echt werkt. Door mijn kennis over het menselijke lichaam en biomechanica ben ik uitstekend in het aanleren van oefeningen op manieren waarop jij er het meeste kan uithalen. Verder kan ik jou als coach helpen bij het opbouwen van kracht en spiermassa, en verleggen van jouw grenzen. Zowel fysiek als mentaal.

Nette Sarens

PERSONAL TRAINER

Krachttraining heeft niet enkel mijn fysiek verbeterd maar ook mijn energie, relatie met voeding en zelfvertrouwen enorm doen toenemen. Mijn doel als personal trainer is om zoveel mogelijk mensen uit hun comfortzone te laten treden aan de hand van krachttraining. Als coach zal ik je volledig indompelen in de fitnesswereld om je zowel mentaal als fysiek naar een hoger niveau te brengen. Ten slotte blijf ik elke dag bijleren waardoor mijn aanpak en kennis steeds up-to-date blijven en jij als klant vooruitgang kan blijven boeken. 

Onze visie
 • A sustainable approach to fitness
  Doelen en resultaten die te bereiken en vol te houden zijn. Rekening houdende met jouw tijd en leven. Realistisch, plezant en flexibel. Zodat jij, waar je ook staat in je leven, dit kan toepassen.
 • Expertise in periodization & programming
  Geen kant-en-klare plannen, willekeurige oefeningen of hoeveelheid sets en reps. Alles vooraf bepaald via een periodisering. Een manier van programmeren om kwalitatieve workouts samen te stellen die progressie en resultaat garanderen voor jou.
 • Coaches who actually care
  We verkopen geen producten en wat je van ons kan kopen is al zeker niet belangrijker dan jij zelf. Bovendien nemen we je progressie persoonlijk. Er wordt een uitgebreide analyse gemaakt van jouw noden en we passen onze aanpak daaraan aan. We geven alles wat we in huis hebben om jou te helpen.
 • Focus on enjoying the process
  We maken gebruik van een holistische aanpak. We willen je minder laten focussen op waar je wil geraken en je meer plezier laten beleven van de weg ernaar toe. Het doel is dat je kan volhouden wat je deed eenmaal je je doel bereikt hebt.
bottom of page